Våra tjänster  

Det lilla extra, det är vårt motto.
Vi vill inte att det ska finnas några gränser för vad vi kan erbjuda dig som kund. Alla är vi olika och tycker saker och ting är olika roligt att utföra själv.
Därför erbjuder vi på VMP STÄD dig en rad med olika servicemöjligheter som kan underlätta din vardag. Det kan vara att du har en stor hög med nytvättade kläder som behöver vikas eller att man bara piffar till kuddar, viker handdukar m.m för att snygga till det lite.
Vi gör allt och lite till för att din städning ska bli som just du vill ha den.

 

Här nedanför ser ni vad vi har att erbjuda.

Hemstädning

Regelbunden städning varje, varannan, var tredje eller var fjärde vecka där vi anpassar oss efter dina behov. Vi börjar oftast med ett hembesök för att få en uppfattning om hur många timmar du behöver och där vi diskuterar just dina önskemål. Om så önskas kan vi alltid göra en provstädning där du inte binder upp dig på något.
Vid hembesöket får du som kund alltid en checklista över vad som ingår i just det städet som du är intresserad av. Utöver den kan du själv sedan bestämma om du vill ha olika tillval som t.ex bäddning av sängar eller plocka i och ur en diskmaskin med disk m.m.

Storstädning

Alla behöver någon gång emellanåt en riktig storstädning. Men även detta kan vara svårt att hitta motivationen till. 
När vi utför en storstädning så har vi speciella upplägg och erfarenheter som gör att vi får jobbet gjort utan problem. Du får möjligheten att komma hem till ett rent och organiserat hem där inga skrymslen har missats. 
Vi brukar alltid rekomendera ett storstäd innan eventuella veckostädningar då det är lättare att hålla rent när man tagit allt från grunden först.

Flyttstädning

När det är dags att flytta är det mycket som skall göras och det är mycket att tänka på. Därför finns vi och hjälper dig med din flyttstädning. Vi tar med egen utrustning och eget städmaterial.

Trappstädning

För bostadsrättsföreningar, fastighetsskötare och även privatpersoner.
För en bättre trivsel städar vi era trappuppgångar så att dom är rena och fräscha.

Kontorstädning

För att skapa en trivsam miljö för personalen är det viktigt att hålla rent och fräscht, eller hur?
Vilken tid på dygnet som helst och vi ställer upp. Vi städar efter era önskemål med olika tillägsmöjligheter som till exempel blomsterbud och fruktpåfyllning. Vi är otroligt professionella och ser till att alla blir nöjda med resultatet.

Byggstädning

En byggstädning krävs oftast efter nybyggda eller omgjorda bostäder. Ett byggstäd betyder att vi kommer och tar bort allt som finns kvar efter eran renovering. Bygg- och slipdamm är det som sätter sig mest och är svårast att få bort. Då är det alltid lättare att anlita någon som vet hur dammet blir ett minne blott.

Fönsterputs

Att få tiden att räcka till eller motivationen till att putsa fönstren är svårt. Vi erbjuder fönsterputs så att dina föster blir rena och fina. Fönsterputs ingår alltid vid en flyttstädning, och om så önskas vi storstädning.